BIOHCG ORIGINAL

BIOHCG ORIGINAL

Biohcg Original is een afslankmethode waar de juiste voeding centraal staat. Veel mensen kampen met overgewicht doordat ze een verkeerde levenstijl hanteren. De Biohcg Original kuur is zo ingericht dat men eerst gaat afslanken en vervolgens gaat stabiliseren. Je ontvangt bij elke bestelling een begeleidend boekwerk. Elke dieetdag is volledig uitgeschreven zodat je precies weet wat en wanneer je wat kunt eten. Ook ontvang je gratis Multivitamine tabletten.

Doormiddel van de Biohcg Original kuur ga je beter begrijpen wat voeding met je doet en daardoor ga je in de toekomst betere keuzes maken. Dagelijks heb je de ondersteuning van de Biohcg Original ampul.

De kuur duurt standaard 24 dagen maar is ook verkijgbaar in een pakket van 12 en 36 dagen. Wil je weten welk pakket bij jouw past? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Het is ook mogelijk om te starten met de 24 daagse kuur. Bevalt het goed en wil je nog extra afvallen, dan kun je de kuur gemakkelijk met één van deze pakketten verlengen.

 

                                     Biohcg Bestellen

Weergave: Lijst / Rooster
Aantal weergegeven:
  • Biohcg Original - 24 dagen Biohcg Original - 24 dagen De 24 daagse Bio Hcg Original kuur. Je ontvangt: 24 Biohcg ampullen Begeleidend boekwerk met recepten Gratis Multivitamine (4 strips á 15 stuks) Pipetten ..

    €124,50

Producten 1 t/m 1 van 1 (1 pagina's)